beasrecept

Alla inlägg den 11 september 2011

Av Bea War - 11 september 2011 19:25

Hejsan!

Jag pluuugar! Usch! Matte, fysik och minst sagt engelska! Har såå mycket att göra! Fast nu så har jag tagit en paus från skolan och sitter och bloggar och lyssnar på Jedward istället;) hehe.....


Och imorgon så är det skola igen:( Jag orkar inte! Det är så jäkla mycket att göra just nu! Det kan ni läsa om under inlägget Busy life.


Om ni undrar varför jag inte la in  receptet på citronpajen igår så var det för att den var så himla komplicerad! Och jag hade ju inte bakat den så det kändes lite fel, men den var jättegod! Verkerligen! Om ni gärna vill ha receptet så kan jag lägga upp det. En kommentar och det är fixat.


Jag vet att det inte har varit några recept på sitonde men jag har bara så fullt upp just nu, så det hinns helt enkelt inte med. Och jag är ledsen att jag behöver meddela detta men det verkar inte som att det blir något recept nu på lördag heller för den helgen så ska jag iväg på träningsläger.


Men jag vet iallafll vad jag ska baka nästa gång! Cupcakes! I en massa olika smaker och utseenden! Och så ska jag baka en Cheesecake! Mmmmmmm! ;)

Som ni ser så har jag ändrat lite färger nu på bloggen, och snart så kommer förhoppningsvis också en ny mycket snyggare header! :D

 

Ovido - Quiz & Flashcards