beasrecept

Alla inlägg den 21 april 2011

Av Bea War - 21 april 2011 14:34

ett litet kort inlägg innan jag åker eftersom att jag nu har fått reda på att vi inte ska ha med datorn upp till landet.... Fast... dt är ganska skönt egentligen.


Som ni säkert förstår så kommer jag ju inte kunna skriva och uppdatera bloggen på några dagar nu.... Nästa inlägg kommer på måndag och då också med recept och bild på Noguattårtan, om den inte blir helt misslyckad förstårs... ;) Men då så är dt ju som sagt bara att försöka igen! Någon gång så måste dt väll ändå gå??


På vägen upp så hoppas jag att jag och min syster ska kunna övertala pappa att vi ska stanna och fika, och jag tror faktiskt att vi kommer att lyckas eftersom att pappa är en lika stort fan av kakor och gottigheter som vi är;)!

Jag tycker om att äta på cafén och sånt, (inte enbart för att det är gott)  för att då så kan man hämta en massa insperation för kommande bakverk som man själv kanske kan göra:).


Nu så ska jag åka så nu hör ni ingenting ifrån mig på ett par dager.... :(

 

En liten egobild hinns alltid med:)

 


Av Bea War - 21 april 2011 11:32

Hejsan!

Nu har bloggen pausats ännu ett par dagar eftersom att datorn har gått sönder så nu så har jag lånat mammas gamla jobbdator...


Idag så har jag varait och köpt nougat till min Nougattårta som jag ska baka nu på påskafton:) Jag hoppas att den blir bra eftersom att jag aldrig har bakat med nougat faktiskt.

Recept och bild kommer kanske på lördag men troligtvis på söndag.... Hoppas jag, fast det kan ju tillochmed bli så att det kommer på måndag kväll beroend på om vi har med oss datorn upp på landet.... Fast täcktingen kommer suga där uppe kom jag på nu så recept och bild kommer nog på måndag kväll iallafall...

 

Ovido - Quiz & Flashcards