beasrecept

Alla inlägg under september 2011

Av Bea War - 15 september 2011 22:34

Hejsan!

Blir inget långt inlägg idag då klockan har blivit alldeles för mycket!

Just nu så sitter jag och äter mormors blåbärspaj! Finns det något godare? Tror inte det....


Var och tränade precis och imorgon så drar jag och laget på träningsläger! :DD Blir därför torligtvis inget inlägg imorgon eller på lördag. Men på söndag så är jag tillbaka och allt ska förhoppningsvis vara som vanligt igen då!


Och jag vet att jag inte har bakat på huur lååång tiiid soom heelts men jag har helt enkelt inte tid! Men nästa helg så kommer det nog något smaskigt recept hoppas jag. Och kanske tillochmed en bild! :O

 

Av Bea War - 14 september 2011 20:52

Hejsan!

Gud idag så blev jag hur rädd som helst! Jag var påväg till min konfermationsträff och jag gick igenom vårat pyttelilla centrum. När jag gick förbi banken så stod det någon konstig snubbe och spelade dragspel och framför honom så gick det runt några fyllon och kom och pratade men alla och dansade med dem, försökte att krama dem..... asläskigt, precis där där jag skulle gå för att komma upp till kyrkan:( Usch jag typ gick en aslång omväg för att inte komma i närheten av dem....


Iallafall, var på unerverseum idag med klassen, var lite roligt och ganska intressant faktiskt, men det var lite tråkigt för jag var tvungen att gå ganska tidigt så att jag skulle hinna ta något att äta och göra läxorna.


Jag undrar en sak, Konfermerar ni er? Som ni säkert har fattat så gör jag det, och helt ärligt, när jag först valde att konfermera mig så brodde det mest på att jag skulle få åka skidor, och när vi träffades första gången så undrade jag varför jag valt att göra det, men andra gången vi träffades så var jag helt fast! Det var så skönt att få en lugn stund mitt i veckan då man är så stressad och har så mycket att göra. Idag så var det lika skönt som föra veckan, det är den tredje gången som vi träffas och jag är tiktigt glad att jag valde att konfermera mig!

 

Av Bea War - 13 september 2011 17:54

Hejsan!

Jag mår så dåligt! Det känns som att jag typ har feber fast än jag inte har det.... Konstigt ellerhur? :O


Har iallafall varit hemma idag, eller jag var i skolan första lektionen, men sedan så gick jag hem för att jag inte mådde så bra..... Jag har iallafall gjort lite skolarbet; Lite svnska, engelska, biologi (även fast jag inte fattade någonting av biologin för att jag var så seg och trött i huvudet) och lite matte, så jag känner ändå att jag har fått gjort ganska mycket, vilket är skönt.

Jag menar ävenb fast man bara är borta i lite mindre än en dag ifrån skolan så missar man ju ändå så sjuk mycket!

Min lillasyster har precis gjort en misslyckad sockerkaka..... Hon trodde att vi inte hade något vetemjöl hemma så hon tog dinkelmjöl istället (trodde hon) men egentligen så tog hon grahamsmjöl...... Så den smakade lite annolunda.... haha! Men sedan så visade det sig att vi hade vetemjöl hemma iallafall ..... ;)

 

Av Bea War - 12 september 2011 18:17

Hejsan!

Jag är jätteglad! Jag har fått en ledig kväll! Resten av veckan så kommer jag att ha fullt upp, men just idag så kan jag bara ta det lungt och njuta av kvällen! :D


Så vad tycker ni om att det är vit istället för rosa? Själv så tycker jag att det är mycket mera praktiskt! Och jag vet att det ser lite konstigt ut just nu, med den rosa headern , men den nya headern vill jag ska ha vit som så grundfärg eller vad man ska säga.... hahah! ;)

Nej nu så  ska jag bara ligga hemma ock slöa mig igenom resten av kvällen!

 

Av Bea War - 11 september 2011 19:25

Hejsan!

Jag pluuugar! Usch! Matte, fysik och minst sagt engelska! Har såå mycket att göra! Fast nu så har jag tagit en paus från skolan och sitter och bloggar och lyssnar på Jedward istället;) hehe.....


Och imorgon så är det skola igen:( Jag orkar inte! Det är så jäkla mycket att göra just nu! Det kan ni läsa om under inlägget Busy life.


Om ni undrar varför jag inte la in  receptet på citronpajen igår så var det för att den var så himla komplicerad! Och jag hade ju inte bakat den så det kändes lite fel, men den var jättegod! Verkerligen! Om ni gärna vill ha receptet så kan jag lägga upp det. En kommentar och det är fixat.


Jag vet att det inte har varit några recept på sitonde men jag har bara så fullt upp just nu, så det hinns helt enkelt inte med. Och jag är ledsen att jag behöver meddela detta men det verkar inte som att det blir något recept nu på lördag heller för den helgen så ska jag iväg på träningsläger.


Men jag vet iallafll vad jag ska baka nästa gång! Cupcakes! I en massa olika smaker och utseenden! Och så ska jag baka en Cheesecake! Mmmmmmm! ;)

Som ni ser så har jag ändrat lite färger nu på bloggen, och snart så kommer förhoppningsvis också en ny mycket snyggare header! :D

 

Av Bea War - 10 september 2011 16:52

Hejsan!

Just nu så vi mitt uppe i födelsedagsfirandet med släkten!

Vi har precis ätit världens största lunch så jag tror att jag kommer spricka!


Vet ni vad jag har fått i födelsedagspresent? En egen dator! :D supperdubberglad är jag för nu så kan jag blogga när jag vill och behöver inte vänta på att någon ska använda klart datorn! :D


Nej nu så måste jag gå igen, tårtdags, mamma har gjort en citronpaj som var jäkligt kompilicerad och jag har gjort den chokladkakan som jag skrev om för några veckor sedan. :) gott gott!

 

Av Bea War - 9 september 2011 21:36

Hejsan!

Något långt inlägg idag blir det inte, är svin trött så jag ska gå och lägga mig alldeles strax.

Veckan har varit tuff och det är alltid något att göra! Måndagar så blir det gym, tisdagar innebandy, onsdag konfermation, torsdagr innebandy, fredag ridning och lördag blir det gym igen. Den ända lediga dagen som jag har är söndag. Och mellan alla aktiviteter så måste jag hina med skolan också.


Denna helgen så är det myckt att göra, imorgon så blir det födelsedag med säkten och på söndag så måste jag plugga, Mycket! Våran engelskalärare är heelt.... Weirdo...typ.

Nej nu så säger jag godnatt ifrån mig.

 

Av Bea War - 8 september 2011 17:47

Hejsan!

Vilken rolig dag jag har haft! ha ha. Det är inte hänt någaonting typ! Eller glöm det där med typ, det har inte hänt nånting. Har helt ätligt absolut ingenting att säga..... 


Min lillasyrra bakar:) fast än hon vet att jag ska baka två kakor på lördag:) haha;) Jag tror att hon gör en sockerkaka men jag är inte helt säker eftersom att hon inte låter mig komma in i köket.

Nej jag ska inte uppehålla er mer med mitt tråkiga snack.

 

PS. Ledsen att göra er besvikna genom att bara skriva en massa strunt speciellt eftersom att jag sa att jag skulle skriva någonting roligt idag;) DS 

Ovido - Quiz & Flashcards